onsdag 15 april 2020

Spara pengar med ett tankkort

Om du åker mycket bil eller något annat fordon där du behöver drivmedel kan det vara en god idé att införskaffa sig ett tankkort för att kunna få rabatter på drivmedel. Sverige är ett av de länder i världen där just bensin och diesel är som absolut dyrast, vilket gör att man i Sverige verkligen tjänar mycket på att inneha ett drivmedelskort med bonus på bensin och diesel. Oftast är dessa kort även gratis att nyttja och innehar grymma rabatter och förmåner.

Allt som oftast är dessa typer av kort kopplade till en kredit vilket gör att de även fungerar som ett kreditkort. Krediten kan du ofta nyttja helt gratis i ett antal dagar, normalt 40-60 dagar utan att behöva betala ränta. detta gör att du helt enkelt kan låna gratis i ett antal veckor utan ränta!

Ofta innehar bensinkort, som de även kallas andra rabatter och förmåner som försäkringar och kundbonusar med mera som kan vara bra att få tillgång till.

De flesta drivmedelsbolag i Sverige ger ut egna drivmedelskort och tankkort med fina bonusar och det kan vara bra att inneha flera om man ofta tankar på olika ställen. Eftersom korten allt som oftast är gratis kan du bara tjäna på att inneha dem.

Så om du tankar ofta och känner att du behöver få tillgång till billigare tankning och drivmedel kan det vara en stark fördel att inneha just en tankkort!

Att läsa på om bilnyheter kan även det vara en fördel att göra innan man skaffar ett tankkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kostar bilresan?

 Att räkna ut vad en bilresa kostar kan vara svårt eftersom det beror lite på vad man vill räkna ut. Gäller det endast bränslekostnaden, ell...