måndag 20 maj 2019

Lån till en begagnad bil

Om du skall låna pengar för att köpa en begagnad bil bör du först se över vilken kostnadsnivå du kan vara villig att ligga inom. Ett lån till en begagnad bil innebär allt som oftast att du måste ta ett lån utan säkerhet vilket gör att du tar lånet in blanco. Ett lån utan säkerhet är oftast något dyrare att ta än om du tar ett billån där du har bilen som säkerhet för lånet. Detta innebär att du måste se över dina lånevillkor mer noggrant innan du tar ett lån till din begagnade bil. Lån begagnad bil är i dag ett vanligt sökord på internet och oftast får du då bara upp alternativ till privatlån vilket du bör vara uppmärksam på. Dessa lån är ej regelrätta billån där du har bilen som säkerhet för lånet.

Lån som du tar utan krav på säkerhet innehar ofta andra villkor och räntor än lån med bilen som säkerhet, vilket kan vara bra att veta. Vill du läsa mer om lån till bil med privatlån som finansiering så kan du läsa mer på fordonfinans.se som skriver mycket om just detta.

Vill du läsa mer om hur du skall kunna låna en bil till företaget kan du läsa mer på sajten vi länkar till i denna artikel. Att köpa en bil till företaget med privatlån är ett alternativ till företagslån till en bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kostar bilresan?

 Att räkna ut vad en bilresa kostar kan vara svårt eftersom det beror lite på vad man vill räkna ut. Gäller det endast bränslekostnaden, ell...