fredag 14 augusti 2020

Bästa bilnyheterna

Sverige innehar ett antal nyhetsmedier som arbetar med att bevaka bilbranschen och fordonsindustrin. Tidningar som Vi Bilägare och andra aktörer bevakar ständigt och dagligen olika delar av branschen och tillhandahåller nyheter, reportage och artiklar för dig som äger en bil eller vill köpa en bil. 

Ett litet tips för dig som skall skaffa en ny bil eller köpa en begagnad är att du köper ett par biltidningar och läser lite recensioner och biltester för att få mer på fötterna gällande ett köp. Du kommer ofta att kunna hitta bra tester av såväl nya som äldre bilar. Du kan även besöka dessa typer av medier online där dem ofta innehar gratisversioner. I bland kan det krävas att man bli medlem för att kunna läsa alla tester.

Biltidningar som finns online är bland annat Fordon och Finans Tidningen samt AutoNytt. Detta är medier som endast ges ut via nätet. Du kan läsa dessa i din dator, mobil eller surfplatta.

Bilnyheter av olika karaktär finns även att inhämta på den nya webbtidningen Ekonomitidningen.se där du bland annat kan räkna ut vad bilresan kostar på ett enkelt sätt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kostar bilresan?

 Att räkna ut vad en bilresa kostar kan vara svårt eftersom det beror lite på vad man vill räkna ut. Gäller det endast bränslekostnaden, ell...