tisdag 19 februari 2019

Hur du kan värdera bilen gratis 2019

I dagarna släpper vi tillsammans med FordonFinans.se ett antal informationssajter ämnade för att sprida information om de värderingstjänster av bilar som finns att tillgå online. Att värdera bilen på internet har blivit alltmer populärt men det är fortfarande många som inte vet att man faktiskt ka göra det helt gratis. Dessvärre finns det oseriösa aktörer som lurar sina kunder att tro att det skall vara en gratis bilvärdering och sedan skickar ut en faktura på flera hundra kronor och ibland tusentals kronor. Vi kände därför att det var dags att gå ut med en större kampanj där vi genom dessa sajter enkelt och konkret beskriver de seriösa aktörer där du som privatperson kan värdera din bil gratis.

Det finns många värden i att kunna värdera sin bil och ett av de starkaste skälen är självfallet att man behöver värdera sin bil innan man genomför en försäljning av sin bil. Som lekman kan det vara svårt att sätta ett pris och då kan dessa typer av tjänster vara mycket värdefulla.

Att värdera en bil gratis kan vara ett av de bästa dragen du kan göra innan du skall köpa en begagnad bil eftersom du då har relativt goda uppgifter om vad du bör bjuda för pris på bilen du vill köpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kostar bilresan?

 Att räkna ut vad en bilresa kostar kan vara svårt eftersom det beror lite på vad man vill räkna ut. Gäller det endast bränslekostnaden, ell...